Tervetuloa FollowMe -tuoteperheen uusille sivuille!

FollowMe on nerokas Sveitsiläinen pyöräilyyn liittyvä tuoteperhe, jota on kehitetty ja kasvatettu vuosien saatossa.

FollowMe:sta löytyy lasten- ja aikuisten tandemkytkentä sekä kuljetuslaatikko, lisäksi lastenkuljetusvaunu tulee markkkinoille vuoden 2012 aikana. FollowMe on aidosti ollut kiinnostunut kehittämään tuotteita jotka mahdollistavat pyörällä liikkumisen, yhdessä lasten kanssa tai ilman. FollowMe kasvaa lastesi kasvaessa FollowKid -mallista FollowMe :hen. FollowBox auttaa tavaroiden ja eväiden kuljettamiseen, tällä turvallisella ja ylellisellä ratkaisulla.

Suomessa FollowMe lanseerattiin StadiBike 2011 messuilla, jossa se herätti suuren suosion. Kesän 2012 aikana Suomessa lanseerataan FollowBox ja myöhemmin vuoden 2012 aikana FollowKid.

FollowMe:n Suomen maahantuonnista ja jälleenmyynnistä vastaa aktiivinen lapsiperhe, jonka laatu-, toimivuus- ja käytännöllisyysvaatimukset ovat korkealla.

Muilta ala-sivuilta löydät tarkemmat tiedot kustakin tuotteesta, tilaus tehdään täyttämällä tilauslomake. Tehdystä tilauksesta lähetämme teille sähköpostitse tilausvahvistuksen ja laskun.

FollowMe -tuoteperheelle etsimme arvoistaan jälleenmyyjäverkostoa, joka pystyy asiantuntemuksellaan ja asiakaspalvelullaan vastaamaan asiakkaiden sekä maahantuojan toiveisiin.